Beteendeutredning


Har din hund ett oönskat beteende?  Är den rädd, stressad, gör utfall, skäller, drar i kopplet, vaktar maten eller har något annat problem.

Då kanske ni behöver en problemhundsutredning.

Vi träffas på Aktiv Hund i Trollhättan och gör en intervju som tar ca 1-2 timmar. Vi kommer att ställa en del frågor som rör hundens vardag, rutiner, historik, hälsa och sysselsättning.

Utifrån den information som vi fått från er skapar vi en träningsplan som passar både er och er hund. Ni kommer att få övningar att träna på tills vi ses nästa gång. Det är viktigt att ni tränar ordentligt hemma mellan tillfällena då det annars blir svårt att komma tillrätta med problemet. Det är även svårt att avgöra vilka övningar som passar just er hund om ni inte gör ett helhjärtat försök. 

Hur lång tid det tar att komma tillrätta med problembeteenden är omöjligt att besvara. Det beror mycket på varför hunden uppvisar beteendet, hur länge den har gjort det och om smärta eller sjukdom utlöser problemet. Hundägarens tid, ork och eget engagemang har stor betydelse för ett gott resultat. Det är ni som tränar hunden i samverkan med vår hjälp.

Kostnad: 2000:- för utredning och skräddarsydda övningar fördelat på tre tillfällen

Vill man fortsätta med uppföljningsträning är kostnaden 400:-/timme. 

För att boka en konsultation, maila Jessica på: jessica@aktivhund.nu

Följande personer har utbildning som Hundspykolog/Beteendeutredare och finns tillgängliga hos oss: Jessica Örn & Louise Moberg Örn. 

Elsa arg