På våra kurser är alla hundar oavsett ras/er, ålder och tidigare erfarenhet välkomna. Givetvis får hela familjen följa med på kurs och det finns alltid fika så det räcker till alla. Vi arbetar endast med belöningsbaserade metoder och utgår alltid efter hund och ägares förutsättningar. Det är små grupper på alla kurser, extra få deltagare i de tävlingsinriktade kurserna för bästa möjliga coachning. Vi har bred erfarenhet av olika raser i alla åldrar och våra instruktörer är välutbildade och engagerade. Aktiv Hund har för tillfället tre träningshallar varav två är uppvärmda. Vi har en stor träningsplan utomhus samt tillgång till mycket skog och åkermark. Möjlighet att gå kurs dagtid finns då vi arbetar heltid med kursverksamhet. Specialkurser och specialgrupper går även att ordna om intresse finns. 

Det ska vara kul att träna hund för både hund och ägare! 

Att tänka på före kurs

 

Privatlektion

Arbetar du orgelbundet? Tycker du inte om att träna i grupp? Har din hund problem med andra hundar eller människor? Behöver du vakna ögon som tittar endast på dig och din hund och som kommer med snabb feedback? 

Oavsett så finns möjligheten att boka en "PT", Privattimma, med någon av våra instruktörer. Privattimman hålls i första hand i några av våra lokaler, på annan plats efter överenskommelse och mån av tid. 

Du kan dela din PT tillsammans med en kompis. Är ni flera som vill boka upp något tillsammans får ni höra av er för prisförslag. 

 

Pris: 500:- (60 min)

Paketpris: 4 privattimmar för 1650:- (ord.pris 2000:-)

Kontakta Jessica, Louise eller Annika för mer information eller bokning eller maila direkt till kursanmalan@aktivhund.nu

 

 

Anmälan till kurs

Sker via mail till kursanmalan@aktivhund.nu. Mailet ska innehålla nedanstående uppgifter;

Kurs:
Namn:
Adress:
Mobilnummer:
Hundens ras/er, namn och ålder vid kursstart:

 

Anmälan bekräftas via personligt svar på ert meddelande.  Kursavgiften betalas mot fakura som skickas på mail ungefär en vecka innan.

Avbokning av kurs

Anmälan är bindande och eventuell avbokning ska ske senast 12 dagar före kursens start om inget annat anges i anmälan. Vid senare avbokning blir du betalningsskyldig för hela kursavgiften. Du kan även själv hitta en ersättare. Självklart gäller uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg som giltligt skäl att få kursavgiften tillbaka.

 

 

Kursstarter/På Gång!

 december 2017 
1fre
» Hjärngympa (30%)
2lör
3sön
» Lekskola
1:a söndagen i advent
4mån
5tis
» Livet med hund
6ons
» Luktdiskriminering
7tor
» Valpkurs
8fre
9lör
» Köp & Sälj - Öppet hus
10sön
2:a söndagen i advent
11mån
» NW Markeringskurs
» Stadga
» Utställningskurs 2
12tis
» Valpkurs
13ons
» Bakdelskontroll
14tor
» Rallylydnad Nybörjarklass
15fre
16lör
17sön
3:e söndagen i advent
18mån
19tis
20ons
21tor
22fre
23lör
24sön
4:e söndagen i advent
Julafton
25mån
 Juldagen
26tis
» NW Clear Round TSM
Annandag jul
27ons
28tor
29fre
30lör
» NW Utmaningen
31sön
Nyårsafton