På våra kurser är alla hundar oavsett ras/er, ålder och tidigare erfarenhet välkomna. Givetvis får hela familjen följa med på kurs och det finns alltid fika så det räcker till alla. Vi arbetar endast med belöningsbaserade metoder och utgår alltid efter hund och ägares förutsättningar. Det är små grupper på alla kurser, extra få deltagare i de tävlingsinriktade kurserna för bästa möjliga coachning. Vi har bred erfarenhet av olika raser i alla åldrar och våra instruktörer är välutbildade och engagerade. Aktiv Hund har för tillfället tre träningshallar varav två är uppvärmda. Vi har en stor träningsplan utomhus samt tillgång till mycket skog och åkermark. Möjlighet att gå kurs dagtid finns då vi arbetar heltid med kursverksamhet. Specialkurser och specialgrupper går även att ordna om intresse finns. 

Det ska vara kul att träna hund för både hund och ägare! 

Att tänka på före kurs

 

Privatlektion

Arbetar du orgelbundet? Tycker du inte om att träna i grupp? Har din hund problem med andra hundar eller människor? Behöver du vakna ögon som tittar endast på dig och din hund och som kommer med snabb feedback? 

Oavsett så finns möjligheten att boka en "PT", Privattimma, med någon av våra instruktörer. Privattimman hålls i första hand i några av våra lokaler, på annan plats efter överenskommelse och mån av tid. 

Du kan dela din PT tillsammans med en kompis. Är ni flera som vill boka upp något tillsammans får ni höra av er för prisförslag. 

 

Pris: 500:- (60 min)

Paketpris: 4 privattimmar för 1650:- (ord.pris 2000:-)

Kontakta Jessica, Louise eller Annika för mer information eller bokning eller maila direkt till kursanmalan@aktivhund.nu

 

 

5-kort Träningstillfällen

Träningskortet går att använda på samtliga träningstillfällen (270:-), ex. Rally Banträningar, Nose Work träningar, Hälsa Fint, Inkallning, Prova på Viltspår m.m

Pris: 1080:- (ord. pris 1350:-) 

Köp ditt kort hos louise@aktivhund.nu

 

5-kort Promenader

Gäller på promenaderna Valp/Självförtroende/Tagga ner. 

Pris: 500:- (ord. pris 600:-)

Köp ditt kort hos louise@aktivhund.nu

 

Anmälan till kurs

Sker via mail till kursanmalan@aktivhund.nu. Mailet ska innehålla nedanstående uppgifter;

Kurs:
Namn:
Adress:
Mobilnummer:
Hundens ras/er, namn och ålder vid kursstart:

 

Anmälan bekräftas via personligt svar på ert meddelande.  Kursavgiften betalas mot fakura som skickas på mail ungefär en vecka innan.

Avbokning av kurs

Anmälan är bindande och eventuell avbokning ska ske senast 12 dagar före kursens start om inget annat anges i anmälan. Vid senare avbokning blir du betalningsskyldig för hela kursavgiften. Du kan även själv hitta en ersättare. Självklart gäller uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg som giltligt skäl att få kursavgiften tillbaka.

 

 

Kursstarter/På Gång!

 mars 2018 
1tor
2fre
3lör
4sön
5mån
6tis
7ons
8tor
» Hjärngympa
» Rally Uthållighet & Starter
9fre
» Personsökinstruktör
10lör
11sön
12mån
» Hälsa Fint
13tis
» Rally Fortsättningsklass
14ons
» Livet med hund
15tor
16fre
17lör
18sön
19mån
» Aktiveringstillfälle
20tis
21ons
» Nose Work 1 (20%)
» Rally Inför Tävling
» Rallylydnad Nybörjarklass
22tor
23fre
24lör
» Hundpromenad - Tagga ner
» Spårhelg
25sön
26mån
» Nose Work 1
» Valpkurs
27tis
28ons
29tor
» Valpkurs
Skärtorsdagen
30fre
Långfredagen
31lör
Påskafton