På våra kurser är alla hundar oavsett ras/er, ålder och tidigare erfarenhet välkomna. Givetvis får hela familjen följa med på kurs och det finns alltid fika så det räcker till alla. Vi arbetar endast med belöningsbaserade metoder och utgår alltid efter hund och ägares förutsättningar. Det är små grupper på alla kurser, extra få deltagare i de tävlingsinriktade kurserna för bästa möjliga coachning. Vi har bred erfarenhet av olika raser i alla åldrar och våra instruktörer är välutbildade och engagerade. Aktiv Hund har två uppvärmda träningshallar. Vi har en stor träningsplan utomhus samt tillgång till mycket skog och åkermark. Möjlighet att gå kurs dagtid finns då vi arbetar heltid med kursverksamhet. Specialkurser och specialgrupper går även att ordna om intresse finns. 

Det ska vara kul att träna hund för både hund och ägare! 

Att tänka på före kurs

 

Privatlektion

Arbetar du orgelbundet? Tycker du inte om att träna i grupp? Har din hund problem med andra hundar eller människor? Behöver du vakna ögon som tittar endast på dig och din hund och som kommer med snabb feedback? 

Oavsett så finns möjligheten att boka en "PT", Privattimma, med någon av våra instruktörer. Privattimman hålls i första hand i några av våra lokaler, på annan plats efter överenskommelse och mån av tid. 

Du kan dela din PT tillsammans med en kompis. Är ni flera som vill boka upp något tillsammans får ni höra av er för prisförslag. 

Jessica & Louise är utbildade hundpsykologer/beteendeutredare. Om din hund har ett sk oönskat beteende kommer det inte att räcka med att bara boka en lektion för att komma tillrätta. Första tillfället kommer att bli kartläggning och samtal. Läs mer om oönskade beteenden här!

Vi håller gärna lektioner i ex. rallylydnad, koppelträning, inkallning, nose work m.m. De flesta kurser vi erbjuder går lika bra att boka privatlektioner i för att få maximal uppmärksamhet på just dig och din hund. 

 

30 min, 280:- 

60 min, 515:- 

PT-paket 3 h, 1350:- (ord.pris 1545:-)

PT-paket 5 h, 2195:- (ord.pris 2575:-)

Boka tid

 

5-kort Träningstillfällen

Träningskortet går att använda på samtliga träningstillfällen (270:-), ex. Rally Banträningar, Nose Work träningar, Hälsa Fint, Inkallning, Prova på Viltspår m.m

Pris: 1140:- (ord. pris 1425:-) 

Köp ditt kort hos louise@aktivhund.nu

Boka tid 

 

Anmälan till kurs

Boka tid 

Kursavgiften betalas mot fakura som skickas på mail ungefär en vecka innan start.

Avbokning av kurs

Anmälan är bindande och eventuell avbokning ska ske senast 12 dagar före kursens start om inget annat anges i anmälan. Vid senare avbokning blir du betalningsskyldig för hela kursavgiften. Du kan även själv hitta en ersättare. Självklart gäller uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg som giltligt skäl att få kursavgiften tillbaka.

 april 2019 
1mån
2tis
» Balansboll Intro
» Valpkurs
3ons
» Rally Banträning Avancerad klass
» Rally Banträning Nybörjarklass
» Valpkurs
4tor
» Rally Banträning Fortsättningsklass
5fre
6lör
7sön
» NW Fordon & Utomhus
8mån
» Kantarellsök
9tis
10ons
11tor
12fre
13lör
» Rallylydnad Nybörjarklass
14sön
15mån
» Agility 1
16tis
» Rally Banträning Nybörjarklass
17ons
» Personsök Grund (jämna veckor)
18tor
Skärtorsdagen
19fre
Långfredagen
20lör
Påskafton
21sön
 Påskdagen
22mån
Annandag påsk
23tis
» Rally Banträning Avancerad klass
24ons
25tor
26fre
» Nose Work 1
27lör
28sön
» Doftprov Eukalyptus
29mån
30tis
» Rally Banträning Nybörjarklass
» Rallylydnad Inför Tävling
» Valpkurs
Valborgsmässoafton