På våra kurser är alla hundar oavsett ras/er, ålder och tidigare erfarenhet välkomna. Givetvis får hela familjen följa med på kurs och det finns alltid fika så det räcker till alla. Vi arbetar endast med belöningsbaserade metoder och utgår alltid efter hund och ägares förutsättningar. Det är små grupper på alla kurser, extra få deltagare i de tävlingsinriktade kurserna för bästa möjliga coachning. Vi har bred erfarenhet av olika raser i alla åldrar och våra instruktörer är välutbildade och engagerade. Aktiv Hund har två uppvärmda träningshallar. Vi har en stor träningsplan utomhus samt tillgång till mycket skog och åkermark. Möjlighet att gå kurs dagtid finns då vi arbetar heltid med kursverksamhet. Specialkurser och specialgrupper går även att ordna om intresse finns. 

Det ska vara kul att träna hund för både hund och ägare! 

Att tänka på före kurs

 

Privatlektion

Arbetar du orgelbundet? Tycker du inte om att träna i grupp? Har din hund problem med andra hundar eller människor? Behöver du vakna ögon som tittar endast på dig och din hund och som kommer med snabb feedback? 

Oavsett så finns möjligheten att boka en "PT", Privattimma, med någon av våra instruktörer. Privattimman hålls i första hand i några av våra lokaler, på annan plats efter överenskommelse och mån av tid. 

Du kan dela din PT tillsammans med en kompis. Är ni flera som vill boka upp något tillsammans får ni höra av er för prisförslag. 

 

Pris: 500:- (60 min)

Paketpris: 4 privattimmar för 1650:- (ord.pris 2000:-)

Boka tid

 

5-kort Träningstillfällen

Träningskortet går att använda på samtliga träningstillfällen (270:-), ex. Rally Banträningar, Nose Work träningar, Hälsa Fint, Inkallning, Prova på Viltspår m.m

Pris: 1080:- (ord. pris 1350:-) 

Köp ditt kort hos louise@aktivhund.nu

Boka tid 

 

Anmälan till kurs

Boka tid 

Kursavgiften betalas mot fakura som skickas på mail ungefär en vecka innan start.

Avbokning av kurs

Anmälan är bindande och eventuell avbokning ska ske senast 12 dagar före kursens start om inget annat anges i anmälan. Vid senare avbokning blir du betalningsskyldig för hela kursavgiften. Du kan även själv hitta en ersättare. Självklart gäller uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg som giltligt skäl att få kursavgiften tillbaka.

 januari 2019 
1tis
 Nyårsdagen
2ons
» Valpkurs
3tor
» Nose Work 1
» Rallylydnad Nybörjarklass Inför Tävling
4fre
5lör
Trettondedagsafton
6sön
Trettondedag jul
7mån
» Hälsa Fint
» Massageintro
8tis
» Impulskontroll
» NW Markeringskurs
» Rallylydnad Nybörjarklass
» Unghundskurs
9ons
» Cirkuskonster
» Valpkurs
10tor
11fre
12lör
13sön
14mån
» Hjärngympa
» Nose Work 2
15tis
16ons
17tor
18fre
19lör
20sön
21mån
» Valpkurs
22tis
23ons
24tor
25fre
26lör
» Helgkurs - Balansboll Intro
27sön
28mån
29tis
» Klickerkurs
» Tysta Leken
30ons
31tor