På våra kurser är alla hundar oavsett ras/er, ålder och tidigare erfarenhet välkomna. Givetvis får hela familjen följa med på kurs och det finns alltid fika så det räcker till alla. Vi arbetar endast med belöningsbaserade metoder och utgår alltid efter hund och ägares förutsättningar. Det är små grupper på alla kurser, extra få deltagare i de tävlingsinriktade kurserna för bästa möjliga coachning. Vi har bred erfarenhet av olika raser i alla åldrar och våra instruktörer är välutbildade och engagerade. Aktiv Hund har två uppvärmda träningshallar. Vi har en stor träningsplan utomhus samt tillgång till mycket skog och åkermark. Möjlighet att gå kurs dagtid finns då vi arbetar heltid med kursverksamhet. Specialkurser och specialgrupper går även att ordna om intresse finns. 

Det ska vara kul att träna hund för både hund och ägare! 

Att tänka på före kurs

 

Privatlektion

Arbetar du orgelbundet? Tycker du inte om att träna i grupp? Har din hund problem med andra hundar eller människor? Behöver du vakna ögon som tittar endast på dig och din hund och som kommer med snabb feedback? 

Oavsett så finns möjligheten att boka en "PT", Privattimma, med någon av våra instruktörer. Privattimman hålls i första hand i några av våra lokaler, på annan plats efter överenskommelse och mån av tid. 

Du kan dela din PT tillsammans med en kompis. Är ni flera som vill boka upp något tillsammans får ni höra av er för prisförslag. 

Jessica & Louise är utbildade hundpsykologer/beteendeutredare. Om din hund har ett sk oönskat beteende kommer det inte att räcka med att bara boka en lektion för att komma tillrätta. Första tillfället kommer att bli kartläggning och samtal. Läs mer om oönskade beteenden här!

Vi håller gärna lektioner i ex. rallylydnad, koppelträning, inkallning, nose work m.m. De flesta kurser vi erbjuder går lika bra att boka privatlektioner i för att få maximal uppmärksamhet på just dig och din hund. 

 

30 min, 280:- 

60 min, 515:- 

PT-paket 3 h, 1350:- (ord.pris 1545:-)

PT-paket 5 h, 2195:- (ord.pris 2575:-)

Boka tid

 

5-kort Träningstillfällen

Träningskortet går att använda på samtliga träningstillfällen (285:-), ex. Rally Banträningar, Nose Work träningar, Hälsa Fint, Inkallning, Prova på Viltspår m.m

Pris: 1140:- (ord. pris 1425:-) 

Köp ditt kort hos louise@aktivhund.nu

Boka tid 

 

Anmälan till kurs

Boka tid 

Kursavgiften betalas mot fakura som skickas på mail ungefär en vecka innan start.

Avbokning av kurs

Anmälan är bindande och eventuell avbokning ska ske senast 12 dagar före kursens start om inget annat anges i anmälan. Vid senare avbokning blir du betalningsskyldig för hela kursavgiften. Du kan även själv hitta en ersättare. Självklart gäller uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg som giltligt skäl att få kursavgiften tillbaka.

 februari 2019 
1fre
2lör
3sön
4mån
» Balansboll Avancerad
» Hälsa Fint
5tis
» NW Träning Behållarsök Kartong
6ons
7tor
8fre
9lör
10sön
11mån
» Valpkurs, Extra!
12tis
13ons
14tor
» Individuell Träningsgrupp
» Kroppskontroll
15fre
16lör
17sön
18mån
» Valpkurs
19tis
» Nose Work 2
» NW Doftprovsträning
20ons
» Föreläsning Hundmöten
» Hundmöteskurs
21tor
22fre
» Doftprov Eukalyptus
23lör
» Nose Work träning Behållarsök
» Nose Work träning Fordon & Utomhus
24sön
25mån
26tis
» NW Träning Inomhussök
» Rallylydnad Fortsättningsklass
27ons
» Rally Banträning Fortsättningsklass
» Rally Banträning Fortsättningsklass
28tor
» Rally Nybörjarklass Inför Tävling