ANNIKA WADSÖ

Det ska vara roligt att ha hund

Jag är egenföretagare med uppdrag inom Aktiv Hunds Vite Kvarn AB. 

Mitt främsta uppdrag har jag inom kursverksamheten som hundinstruktör. 

Ni hittar mig som instruktör såväl inom basutbudet som på specialkurser och de mer problemorienterade kurserna. 

Jag har ca 10 kurser i veckan. 

Utöver kurser har jag privatlektioner. Ofta är det kursdeltagare som vill ha specifik träning eller hanteringstips. Privatlektioner förläggs utifrån vad som ska tränas – hemma i hallen, på den vanliga promenaden etc.

 

Jag tar även problembeteendeutredningar. När man som ägare tycker ett beteende hos hunden begränsar och försvårar vardagen för familjen och försämrar hundens välfärd är en utredning något att rekommendera.

Fördelen för dig som kund att gå kurs eller boka privatlektion/utredning på Aktiv Hund är dels att vi är flera med olika spetskompetenser och är varandras bollplank. 

Dels att Aktiv Hund har och självklart ger referenser på instruktörerna. När du använder någon av tjänsterna på Aktiv Hund är det för en instruktör som har den formella behörigheten för just det uppdraget.

 

På min fritid studerar jag på Högskolan Väst ”pedagogik i arbetslivet” 31-60 HP vilket jag har nytta av som utbildare inom Aktiv Hunds yrkesutbildningar.

 

Mina hundar är med mig överallt – för mig, likt många andra, handlar det om att stjäla tid till träning och förhoppningsvis tävling.

Jag har meriterat hund till championat inom viltspår och utställning – har en plan om ytterligare ett championat; Rallylydnad, vilket år som helst…

 

På Aktiv Hund går hunden alltid först. 

Det gjorde att jag sökte mig hit och att jag är kvar. 

 

Med genomtänkta övningar och positivt förhållningssätt erbjuds du nyttofulla kunskaper, en go känsla för din hund och med ett stärkt samarbete inför din fortsatta resa som hundägare.  

 

Vi ses

//Annika 

 Läs mer om mina utbildningar här!