På våra kurser är alla hundar oavsett ras/er, ålder och tidigare erfarenhet välkomna. Givetvis får hela familjen följa med på kurs och det finns alltid fika så det räcker till alla. Vi arbetar endast med belöningsbaserade metoder och utgår alltid efter hund och ägares förutsättningar. Det är små grupper på alla kurser, extra få deltagare i de tävlingsinriktade kurserna för bästa möjliga coachning. Vi har bred erfarenhet av olika raser i alla åldrar och våra instruktörer är välutbildade och engagerade. Aktiv Hund har två uppvärmda träningshallar. Vi har en stor träningsplan utomhus samt tillgång till mycket skog och åkermark. Möjlighet att gå kurs dagtid finns då vi arbetar heltid med kursverksamhet. Specialkurser och specialgrupper går även att ordna om intresse finns. 

Det ska vara kul att träna hund för både hund och ägare! 

Att tänka på före kurs

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Privatlektion

Arbetar du orgelbundet? Tycker du inte om att träna i grupp? Har din hund problem med andra hundar eller människor? Behöver du vakna ögon som tittar endast på dig och din hund och som kommer med snabb feedback? 

Oavsett så finns möjligheten att boka en privatlektion med någon av våra instruktörer. Lektionen hålls i första hand i några av våra lokaler, på annan plats efter överenskommelse och mån av tid. 

Du kan dela din lektion tillsammans med En kompis. Är ni flera som vill boka upp något tillsammans får ni höra av er för prisförslag. 

Jessica & Louise är utbildade hundpsykologer/beteendeutredare. Om din hund har ett sk oönskat beteende kommer det inte att räcka med att bara boka en lektion för att komma tillrätta. Första tillfället kommer att bli kartläggning och samtal. Läs mer om oönskade beteenden här!

Vi håller gärna lektioner i ex. rallylydnad, koppelträning, inkallning, nose work m.m. De flesta kurser vi erbjuder går lika bra att boka privatlektioner i för att få maximal uppmärksamhet på just dig och din hund. 

 45 minuter, 500:-

Boka tid

 

Anmälan till kurs

Boka tid 

Kursavgiften betalas mot faktura som skickas på mail ungefär en vecka innan start.

Avbokning av kurs

Anmälan är bindande och eventuell avbokning ska ske senast 12 dagar före kursens start om inget annat anges i anmälan. Vid senare avbokning blir du betalningsskyldig för hela kursavgiften. Du kan även själv hitta en ersättare. Självklart gäller uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg som giltligt skäl att få kursavgiften tillbaka.

 maj 2022 
1sön
 Första maj
2mån
» Viltspår Grund (jämna veckor) kl. 18:00
3tis
4ons
5tor
6fre
7lör
8sön
9mån
» Nose Work steg 1 kl. 13:00
10tis
» NW Träning Behållarsök kl. 17:30
» Specialsök Intro kl. 19:30
11ons
» NW Träning Inomhussök kl. 18:00
12tor
13fre
14lör
15sön
16mån
17tis
» Tävlingslydnad mot Startklass kl. 17:30
18ons
» Prova på Nose Work kl. 18:00
19tor
20fre
21lör
» Lydnadsträning kl. 11:00
22sön
23mån
24tis
» Unghundskurs kl. 20:00
» Valpkurs kl. 18:00
25ons
» NW Träning Utomhussök kl. 18:00
» Valpkurs kl. 16:00
26tor
Kristi himmelsfärds dag
27fre
28lör
29sön
30mån
31tis
» Lydnadsträning kl. 17:30

 

company_h_brand