På våra kurser är alla hundar oavsett ras/er, ålder och tidigare erfarenhet välkomna. Givetvis får hela familjen följa med på kurs. Vi arbetar endast med belöningsbaserade metoder och utgår alltid efter hund och ägares förutsättningar. Det är små grupper på alla kurser, extra få deltagare i de tävlingsinriktade kurserna för bästa möjliga coachning. Vi har bred erfarenhet av olika raser i alla åldrar och våra instruktörer är välutbildade och engagerade. Aktiv Hund har två uppvärmda träningshallar. Vi har en träningsplan utomhus samt tillgång till skog och åkermark. Möjlighet att gå kurs dagtid finns då vi arbetar heltid med kursverksamhet. Specialkurser och specialgrupper går även att ordna om intresse finns. 

Det ska vara kul att träna hund för både hund och ägare! 

Att tänka på före kurs

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Privatlektion

Arbetar du orgelbundet? Tycker du inte om att träna i grupp? Har din hund problem med andra hundar eller människor? Behöver du vakna ögon som tittar endast på dig och din hund och som kommer med snabb feedback? 

Oavsett så finns möjligheten att boka en privatlektion med någon av våra instruktörer. Lektionen hålls i första hand i några av våra lokaler, på annan plats efter överenskommelse och mån av tid. 

Du kan dela din lektion tillsammans med En kompis. Är ni flera som vill boka upp något tillsammans får ni höra av er för prisförslag. 

Jessica & Louise är utbildade hundpsykologer/beteendeutredare. Om din hund har ett sk oönskat beteende kommer det inte att räcka med att bara boka en lektion för att komma tillrätta. Första tillfället kommer att bli kartläggning och samtal. Läs mer om oönskade beteenden här!

Vi håller gärna lektioner i ex. rallylydnad, koppelträning, inkallning, nose work m.m. De flesta kurser vi erbjuder går lika bra att boka privatlektioner i för att få maximal uppmärksamhet på just dig och din hund. 

 45 minuter, 500:-

Boka tid

 

Anmälan till kurs

Boka tid 

Kursavgiften betalas mot faktura som skickas på mail ungefär en vecka innan start.

Avbokning av kurs

Anmälan är bindande och eventuell avbokning ska ske senast 12 dagar före kursens start om inget annat anges i anmälan. Vid senare avbokning blir du betalningsskyldig för hela kursavgiften. Du kan även själv hitta en ersättare. Självklart gäller uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg som giltligt skäl att få kursavgiften tillbaka.

 

h-märkt (1)

 

Vi försöker uppdatera hemsidan ett par gånger i veckan men träningstillfällen kan dyka upp med kortare varsel och ligger kanske inte med i kalendern nedan. Detsamma gäller för privatlektioner. Vill du vara säker på att inte missa någonting kan du hålla koll på det fastnålade inlägget på vår Facebooksida samt på bokadirekt.se.

Almanacka

 mars 2024 
1fre
2lör
3sön
» Massage för hemmabruk kl. 11:00
4mån
5tis
» Rallylydnad Nybörjarklass kl. 13:30
6ons
7tor
» Rally Nybörjarklass Inför Tävling (jämna veckor) kl. 15:00
8fre
9lör
10sön
11mån
12tis
» Hemligt Innehåll kl. 19:30
» Rallylydnad Fortsättningsklass kl. 17:30
» Stadspromenad kl. 17:30
13ons
14tor
» Sluta mysa, börja fysa! kl. 19:30
» Valpkurs kl. 17:30
15fre
16lör
17sön
» Teamworkbana kl. 10:00, 11:15 & 13:00
18mån
» Valpkurs kl. 17:30
19tis
» Freestyle kl. 19:30
20ons
» Föreläsning "Varför går det så långsamt när jag tränar så snabbt
21tor
» Nose Work steg 2 kl. 19:30
22fre
23lör
24sön
» Doftprov alla klasser kl. 11:00
25mån
26tis
27ons
28tor
Skärtorsdagen
29fre
Långfredagen
30lör
Påskafton
31sön
 Påskdagen