Selma Kullberg 

Selma heter jag. Jag bor ute i skogen ihop med Adam, som också är instruktör här. Vi har tillsammans fem stycken hundar och en katt.


Jag har jobbat som hundinstruktör sedan 2016 då jag gått klart min utbildning hos Aktiv hund. Jag har efter det gått flertalet vidareutbildningar så som bland annat agility, rallylydnad, hoopers, kantarellsök och viltspår.

Mitt hundintresse började otroligt tidigt men på grund av allergi i familjen så fick jag vänta tills min första hund skulle komma in i bilden. När min äldre syster trotsade sin allergi och skaffade häst kunde mina föräldrar inte längre säga nej till mig och 2010 kom därför min pudel in i familjen.

Hundarna

Zolbiets I Am A Heart-Breaker ”Fingal”
Dvärgpudel, född 2010.
Vi har tillsammans testat på de flesta hundsporter. På grund av mina dåliga tävlingsnerver har vi inte varit ute o tävlat speciellt men tränat mycket agility, rallylydnad och nosework. Idag är han en glad pensionär.

Kvikur Stinky ”Verner”
Pumi, född 2016
Verner tävlar aktivt i agility och tränar även lydnad och rallylydnad. Han är en väldigt speciell kille. Har ett väldigt humör och det går därför ofta väldigt fort och blir väldigt fel. Men de gångerna allt fungerar så är det otroligt häftigt.

My's lya Ivriga-Ilska Av Eske ”Polly”
Tervuren (malinoislinjer), född 2015
Polly är en omplacering som flyttade hem till oss 2019. Hon är syster till Jessicas Hexa. Polly är rallylydnadschampion, tävlar aktivt i agility och tränas en hel del i lydnad. 2020 fick hon en kull hemma hos oss. Där min Mira och Gustavs Matteo föddes.

Scandal Sa-Kra Beskydy ”Göte”
Tervuren (malinoislinjer), född 2019
Göte är husses arbetskamrat. Han tränas i svenskskydd och arbetar som väktarhund.

My's lya Modiga Mira Av Ilska ”Mira”
Malinois, född 2020
Mira föddes hemma hos oss natten den 21/10. Hon kommer förhoppningsvis bli min framtida tävlingshund i lydnad. Tränas mycket i lydnad men det är svårt att hålla oss helt borta från agilityn så det kommer säkert bli en hel del av det också.

 

Kontakta mig på mail: hundkurs.kullberg@gmail.com

Läs mer om mina utbildningar här!

 

image1 (1)