Adam Dissing
 
Jag heter Adam. Jag bor i ett hus tillsammans med min sambo och hundar samt katt. På nätterna arbetar jag som hundförare på ett väktarbolag i Göteborg. Jag arbetar tillsammans med min hund Göte.

2014 träffade jag min sambo och efter det drog mitt hundintresse så smått igång. Med min första hund som var en isländsk fårhund tränade jag agility samt tävlingslydnad. Senare bytte jag spår och tränar idag lydnad med inriktning svenskskydd samt för tjänst.

Mitt intresse som instruktör startade någonstans under de otaliga timmar jag följt med min sambo på hennes hundkurser och privatlektioner. 2019 startade jag min utbildning till allmänlydnadsinstruktör och håller idag lite kurser vid sidan av väktaryrket.

Våra fem hundar är:
Gammelgubben Fingal som är vår första hund. Verner som är en pumi, han lever för agility. Polly är vår äldsta belgiska vallhund. Hon är en tervuren på malinoislinjer tränas och tävlas av matte inom agility och tävlingslydnad. Göte är en tervuren född i mallekull 2019. Han är importerad som avelshane från Tjeckien och arbetar i tjänst med mig som väktarhund. Mira är vår yngsta. Hon är Pollys dotter och född hemma hos oss. Framtida lydnadsstjärna men kommer givetvis även tävla agility och träna skydd.
 

Kontakta mig på mail: adam.dissing@gmail.com

 

image0 (1)