Mitt namn är Helen Nyberg, en entusiasmerande person med stor kärlek för att hitta på roliga saker med mina hundar. Nyligen utbildad till hundinstruktör och är glad att jag haft förmånen att växa upp i ett hem med hundar ända sedan barnsben. Mitt hjärta brinner för en fungerande vardag med hund och även om jag älskar att tävla så kommer mitt fokus främst ligga mycket på utvecklande aktivering för ägare och hund. Jag älskar att föreläsa och hålla interaktiva diskussioner med grupper varav jag även kommer finnas på plats som föreläsare utöver kursverksamheten. 

Jag bor i Grästorp tillsammans med min man och våra två hundar. Bam, min snart 13-årige amstaff är husets officiella värmekudde med puls/alla vänners inofficiella terapihund och världens bästa sömnmedel då hans lugna susande när han sover kan få vem som helst att somna. Han kom till oss som en omplacering 2018 sedan och har satt mycket guldkant på vår vardag. Dock har han noll intresse för att träna det som matte tycker är roligt varav jag 2021 skaffade en shelter-hund från Irland.  

Ziggy, en border collie korsning, var 4 månader när hon kom till vårt hushåll och är Bams raka motsats. Fullt ös, massa hjärna som behöver aktiveras och älskar att vara ute och springa i alla väder, ju lerigare desto roligare. Med henne tävlar jag både agility och rallylydnad och tack vare Louise är det nog även freestyle på ingång. 

 

20231205_182512